Bora Bora Beachfoodclub

Bora Bora Beachfoodclub is dé plek op Scheveningen voor jouw zakelijke event.

Van vergaderingen, bedrijfsborrel, een sportief afdelingsuitje en zakelijk diner tot een totaal verzorgd bedrijfsfeest. De mooiste gerechten, heerlijke cocktails, prachtig interieur, fijne deuntjes, kundig personeel en een fantastisch uitzicht staan garant voor een tof evenement!

Naast ons reguliere restaurant en terras heeft Bora Bora Beachfoodclub ook een aparte zaal en terras die uitermate geschikt is voor alle soorten events.

Bij Bora Bora Beachfoodclub is alles mogelijk. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van diverse evenementen. We denken graag met je mee om er een geslaagde strand dag van te maken! Benieuwd naar de  mogelijkheden en arrangementen?  Mail ons via info@borabora.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Arrangementen

Bij Bora Bora Beachfoodclub Scheveningen doen we het nét een beetje anders, en al zeggen we het zelf, net een beetje beter! In al onze arrangementen vind je een selectie van de lekkerste streetfood gerechten van over de hele wereld. Zoveel mogelijk duurzaam en lokaal. Met een ruime keuze aan vega en vegan opties. Liever meer of helemaal vegetarisch? Geen probleem. Voor ieder wat wils. Altijd echt vers, huisgemaakt en vooral heel lekker. Good beachfood noemen wij dat!

Bora Bora

Telefoon

+31(0)70.354.11.77

E-mail

info@borabora.nl

Waar

Strandweg 29
Scheveningen
(recht tegenover Sealife)

Buffetten

Bij Bora Bora Beachfoodclub Scheveningen vind je een selectie van de lekkerste streetfood gerechten.

Borrel & Bites

Bij Bora Bora beachfoodclub zijn we gek op borrelen!

High everything

High wine, High Tea, High Beer en cocktails

Activiteiten

Bij Bora Bora Beachfoodclub verzorgen wij de aller leukste uitjes van Scheveningen

Vergaderen op het strand

Vergaderen in een inspirerende omgeving doe je het best bij Bora Bora beachfoodclub.