Activiteiten bij BoraBora

Bij Bora Bora Beachfoodclub verzorgen wij de aller leukste uitjes van Scheveningen.

Cocktail workshop

Niks is lekkerder dan een koude, eigengemaakte cocktail in de hand! Ga aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om samen met een professionele bartender de perfecte cocktail te bereiden.

Vraag een offerte aan

Disco bingo

Geen bingokaarten met getallen, maar Disco Bingo om thuis te spelen! De enige echte muziekbingo, het leukste alternatief voor een popquiz. Bingokaarten met bekende popsongs erop. Bij valse of dubbele bingo's draai je aan de wheel of shame. Pimp je avonden voortaan met lol, muziek en gezelligheid! 

Vraag een offerte aan

Beachvolleybal

Onbezorgd en relaxed spelen met een bal in het zand? Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s! Een ding is zeker: smash & attack met zand tussen de tenen!

Vraag een offerte aan

Beachgames

Onbezorgd en relaxed spelen met een in het zand? Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s! Een ding is zeker: smash & attack met zand tussen de tenen! 

Vraag een offerte aan

Schilder workshop

Een ongedwongen workshop waarin je verschillende schildertechnieken krijgt uitgelegd. Laat je inspireren door de ontspannende omgeving en zilte lucht van Scheveningen. 

Vraag een offerte aan

Kitesurf workshop

Maak kennis met deze leuke en sportive workshop. Met je voeten in het zand, de wind door je haren en je blik op zee. Powerkiten is voor jong en oud, iedereen kan het leren!

Vraag een offerte aan

Beach clean-up

Trek er zelf lekker op uit en maak een fijne wandeling langs de mooie Scheveningse kust. Ondertussen gooi je gevonden zwerfafval in de bijgeleverde JUTtas. Wandelen gaf nog nooit zo’n goed gevoel. 

Vraag een offerte aan

Yoga les

Op zoek naar manieren om te ontspannen en gezond te blijven? Dan is Yoga het perfect uitje voor u en uw collega’s, familie of vrienden!

Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familiefeestje blijft lastig om te organiseren, u wilt voor ieder wat wils en niet te vergeten de activiteit moet voor iedereen mogelijk zijn. Dat is altijd een hele uitdaging, Kies daarom voor een ontspannen activiteit zoals Yoga.

Vraag een offerte aan