Activiteiten bij BoraBora

Bij Bora Bora Beachfoodclub verzorgen wij de aller leukste uitjes van Scheveningen.

Cocktail workshop

Niks is lekkerder dan een koude, eigengemaakte cocktail in de hand! Ga aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om samen met een professionele bartender de perfecte cocktail te bereiden.

Vraag een offerte aan

Beachvolleybal

Onbezorgd en relaxed spelen met een bal in het zand? Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s! Een ding is zeker: smash & attack met zand tussen de tenen!

Vraag een offerte aan

Schilder workshop

Een ongedwongen workshop waarin je verschillende schildertechnieken krijgt uitgelegd. Laat je inspireren door de ontspannende omgeving en zilte lucht van Scheveningen. 

Vraag een offerte aan

Powerkite workshop

Maak kennis met deze leuke en sportive workshop. Met je voeten in het zand, de wind door je haren en je blik op zee. Powerkiten is voor jong en oud, iedereen kan het leren!

Vraag een offerte aan

Beach clean-up

Trek er zelf lekker op uit en maak een fijne wandeling langs de mooie Scheveningse kust. Ondertussen gooi je gevonden zwerfafval in de bijgeleverde JUTtas. Wandelen gaf nog nooit zo’n goed gevoel. 

Vraag een offerte aan

Expeditie Scheveningen

Een soort Robinson, maar dan leuker! Je speelt dit bloedstollende spel in twee of meer teams en je wordt onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuurproef zal natuurlijk niet ontbreken. Spannend!

Vraag een offerte aan

Culturele wandeltocht

Ontdek schilderachtig Scheveningen via een leuke wandelervaring. Onze ervaren gids zal tijdens de wandeling van 1,5 uur leuke feiten en wetenswaardigheden van nu en vroeger vertellen.

Vraag een offerte aan

Pub Quiz

Test je algemene kennis tijdens deze gezellige quiz. Solo of in een team, de quizmaster zal jouw know-how toetsen in verschillende rondes. Van swingende muziek, nederige feitjes tot een actieve ronde. Deze quiz is zeker een succes!

Vraag een offerte aan